Arendt, H. (2017). "À travers le mur. Un conte et trois paraboles", precedido de "Notre enfant" de Martha Arendt, traducido do alemán por Diane Meur, edición establecida e presentada por Karin Biro, París, Payot, 224 páxinas. ISBN 978-2-228-91876-3 - Ducatteau, Héloïse Elisabeth Marie-Vincent Ghislaine (Ondina - Ondine, 2023)
Reseña en galego