JOSÉ LUIS OYÓN, MANEL GUÀRDIA, MARIBEL ROSSELLÓ, DAVID HERNÁNDEZ, JOAN ROGER - La revolució de l’habitatge a les perifèries obreres i populars: Nou Barris 1939-1980 - Martín Ramos, Ángel (ZARCH, 2022)
José Luis Oyón Bañales, Manel Guàrdia Bassols, Maribel Rosselló Nicolau, David Hernández Falagán, Joan Roger GonceLa revolució de l’habitatge a les perifèries obreres i populars: Nou Barris 1939-1980Brcelona: MUHBA, Ajuntament de Barcelona, Institut de Cultura, 2021. 284 pp. Digital acceso abierto. Idioma: catalánISSN 2014-3532